De serie Penoza seizoen drie is de vervolgserie op Penoza seizoen één en twee en neemt de kijker mee in de volgende hoofdstukken van Carmen’s leven als leider van de Amsterdamse onderwereld. In dit seizoen wordt Carmen geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en vijanden terwijl ze probeert haar machtspositie te behouden en tegelijkertijd haar geweten te volgen. Kijk hier alle afleveringen van Penoza terug die je hebt gemist. Dit zijn alle afleveringen van seizoen 3 van Penoza, mocht je eerdere seizoenen hebben gemist dan kun je deze vinden op de homepage van onze site. Veel plezier met het terugkijken van alle afleveringen van Penoza.

Aflevering 1

Aflevering 2

Aflevering 3
Aflevering 4

Aflevering 5

Aflevering 6

Aflevering 7
Aflevering 8

Aflevering 9

Aflevering 10

Carmen weet ondertussen hoe het eraan toe gaat in de onderwereld. Ze kent de klappen van de zweep en heeft de leiding in handen samen met haar compagnons Reina en Berry. De drugshandel leidt ze uitstekend en in samenwerking met Rosales verloopt alles perfect. In de tussentijd gaat ze opzoek naar een perfecte opvolger zodat ze eindelijk kan stoppen in de gevaarlijke drugswereld. Met de kinderen gaat het daarnaast ook voor de wind. Het leven als moeder en succesvol leider gaat haar goed af. Hier krijgen haar vijanden ook weet van en proberen haar het leven zo moeilijk mogelijk te maken net als dat van haar familie en vrienden.
 

De cast van Penoza seizoen drie bevat terugkerende favorieten, zoals Monic Hendrickx als Carmen en Fedja van Huêt als Jack, evenals enkele nieuwe gezichten. De serie heeft ook een aantal bekende gaststerren, waaronder Pierre Bokma en Bracha van Doesburgh.

Net als in de vorige seizoenen heeft het team achter Penoza hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de serie realistisch en meeslepend is. De sets, kostuums en verhaallijn zijn allemaal zorgvuldig uitgewerkt om de kijker te laten meeleven met de gebeurtenissen in de serie.

Als je fan bent van Penoza of van spannende en gedetailleerde televisieseries in het algemeen, is Penoza seizoen drie zeker een aanrader. Het is beschikbaar om te streamen op verschillende platforms, waaronder Netflix. Als je Penoza seizoen één en twee nog niet hebt gezien, is het aan te raden om deze eerst te bekijken voordat je aan seizoen drie begint.