Het vierde seizoen van Penoza is een spannende en emotionele achtbaan. Het verhaal volgt Carmen van de Berg, de weduwe van een beruchte drugsbaron, die haar leven op het spel zet om haar familie en criminaliteitsimperium te beschermen. Seizoen 4 van Penoza was weer een groot succes. Heb je de uitzendingen gemist op tv dan kan je zie hier allemaal op je gemak terugkijken. De afleveringen van eerdere seizoenen gemist? Ga dan naar de homepage om alle uitzendingen terug te kijken. Voor nu, veel plezier met het terugkijken van alle Penoza afleveringen.

Aflevering 1

Aflevering 2

Aflevering 3

Aflevering 4
Aflevering 5

Aflevering 6

Aflevering 7

Aflevering 8
Aflevering 9

Aflevering 10

Nadat Carmen is neergeschoten door Berry wordt ze wakker uit haar Coma. Carmen moet zichzelf zien te redden en door informatie van het OM in te winnen kan ze overleven. Het zijn lastige keuzes voor de familie Walraven. En na het overlijden van haar nieuwe man en stiefzoon staat haar leven helemaal op de kop.
In dit seizoen zien we hoe Carmen worstelt om haar dochters te beschermen tegen de gevaarlijke wereld waarin zij zijn opgegroeid. Ze moet ook hard werken om haar zaken draaiende te houden terwijl ze te maken heeft met interne conflicten en rivaliserende bendes.

Hoewel het soms moeilijk is om mee te leven met de morele dilemma’s waar Carmen mee te maken krijgt, is het onmiskenbaar dat de acteurs briljant spelen. De cast, waaronder Monic Hendrickx als Carmen, heeft een geweldige chemie en weet de emoties van de karakters op een overtuigende manier over te brengen.

Het vierde seizoen van Penoza is zonder twijfel een must-see voor fans van het genre. Het biedt spanning, drama en emotie op elk moment, en laat zien dat de liefde voor familie soms moeilijke keuzes met zich meebrengt. Als je nog niet hebt gekeken, is het zeker de moeite waard om de eerdere seizoenen te bekijken voordat je aan dit laatste seizoen begint.