Het vijfde seizoen van Penoza belooft een emotionele rollercoaster te worden voor fans van deze populaire Nederlandse serie. In dit seizoen volgen we Carmen van de Berg, de weduwe van een beruchte drugsbaron, die haar leven op het spel zet om haar familie en criminaliteitsimperium te beschermen. Veel kijk plezier met de afleveringen van Penoza seizoen 5. Alle afleveringen van dit spannende seizoen zijn hier terug te vinden.

Aflevering 1
Aflevering 2
Aflevering 3
Aflevering 4
Aflevering 5
Aflevering 6
Aflevering 7
Aflevering 8
Aflevering 9
Aflevering 10

Het gaat goed met Carmen en haar familie. De drughandel gaat voor de wind en naar haar kinderen heeft ze ook geen omkijken. Ze wil nog een grote slag slaan en daarna stoppen met de drugshandel. Helaas gaat dit niet zoals ze van plan is. De drugswereld is agressiever dan ooit waardoor haar goede leven snel veranderd.
In het vijfde seizoen zien we hoe Carmen worstelt om haar familie bij elkaar te houden terwijl ze te maken heeft met nieuwe bedreigingen van buitenaf. Ze moet ook beslissingen nemen over haar toekomst en die van haar familie, terwijl ze probeert haar zaken draaiende te houden.

Hoewel het soms moeilijk is om mee te leven met de morele dilemma’s waar Carmen mee te maken krijgt, is het onmiskenbaar dat de acteurs briljant spelen. De cast, waaronder Monic Hendrickx als Carmen, heeft een geweldige chemie en weet de emoties van de karakters op een overtuigende manier over te brengen.

Het vijfde seizoen van Penoza belooft een aantal verrassende plotwendingen te bieden en zal zonder twijfel de emoties van de kijkers op de proef stellen. Als je al fan bent van de serie, dan wil je dit seizoen zeker niet missen. Als je nog niet bekend bent met Penoza, is het zeker de moeite waard om de eerdere seizoenen te bekijken voordat je aan dit vijfde seizoen begint.